Vier zware criminelen op XL Businesspark betrapt

Op het XL Businesspark is altijd wat te doen. Eerst vestigt zich daar een Irakese malafide mafkees die zijn biezen pakt tijdens de bouw van een super-de-luxe garagebedrijf, maar afgelopen weekend was het wel even andere koek. De veldwachters kregen een melding van een beveiligingsbeambte die zijn broek vol scheet toen hij op videobeelden zag dat er een terroristische aanslag werd voorbereid. WTF, IS strijders in Almelo? Meteen werd er alarm geslagen en een hefschroefvliegtuig van de veldwachters naar de plek des onheils gestuurd.

Bij aankomst op de plaats delict bleek het een carnavalsfeestje te betreffen. Vier grappenmakers van carnavalsvereniging de Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek – verkleed als boeven en uitgerust met een speelgoedbuks en een nepbom – waren druk bezig een filmpje te maken voor één of ander zuipgala van de alaaf vereniging. De veldwachters willen het taxiritje van het hefschroefvliegtuig verhalen op de vier zware Bornerbroekse criminelen. Het filmpje schijnt helemaal klaar te zijn en is op 16, 17 en 18 januari a.s. te zien tijdens het dronkenmansgala bij onze noabers. Daarna wordt het gepubliceerd op Facebook. We zijn benieuwd wat we te zien krijgen!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Vier zware criminelen op XL Businesspark betrapt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares