Tuut tuut, boing boing …

Zo, dames en heren … al een beetje zin in de opening van het nieuwe ambtspaleis van Almelo? Nou? Ja, het luxueuze ambtenarenkasteel is bijna klaar! En natuurlijk moet dat gevierd en ruig geopend worden. Als u een nieuwe woning betrekt is het immers ook leuk om uw dierbaren uit te nodigen om even gezellig met elkaar de gabber uit te hangen. Verantwoordelijk wethouder Timmeranja ziet het wel zitten. En dat mag. Ja, Timmeranja is wel van de feestjes denken wij, check even de foto linksboven, een echte party animal. Onnie? Want er is maar liefst 250.000 euries begroot en daar kun je een fijne house-stuiter-party of een toet, toet, boing, boing gabberfeest voor organiseren. Nee zegt Timmeranja, niet het hele budget hoeft op. Ah dat is fijn!

Er is een hoop kritiek van diverse fracties op het organiseren van een openingsparty. Zij vinden het ongepast om geld uit te geven hiervoor. “Partijen mogen natuurlijk uitdragen wat ze vinden’”, zegt Timmeranja in de Tubantia. Ja, inderdaad Timmeranja, want luisteren doen hullie van B & W al jaren niet meer. Wat ze dus eigenlijk zegt is dat die party er gewoon gaat komen, toch? We zijn wel benieuwd wat u hiervan vindt. Pleur het maar in de reacties op onze FB pagina.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Tuut tuut, boing boing …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties