Stoere bouwboys winkel (nog) niet in Almelo

Bouwmarkt Tuinfirma Woonwinkel Hobby Hel met regiofunctie, Hornbach – met de legendarische oneliner “Ah Jai Jippie Jippie Jeej” of zoiets – komt voorlopig niet naar Almelo. Dat stond deze week in de krant. Dus, zijn de Gamma en Praxis aan de Woonboulevard nog steeds niet failliet en kunt u gewoon nog uw strijkijzersnoer halen op de woonboulevard. Horbach – de irritante europomper van o.a. het zaadprogramma Utopia van Onze Lieve mediaHeer Sjon de Mol – moet nog een half jaartje wachten op groen licht om zich te kunnen vestigen aan de Weezebeeksingel.

De concurrentie doet er al jaren alles aan om de Duitse ijzerzaak voor keurig opgevoede hobbyisten te weren, JAWOHL! Urban Interest (belang bij de binnenstadsplannen) en collega ijzerfirma’s Gamma en Praxis kregen het voor elkaar om voor het hekje bij de Raad van State de boel te vertragen. Het is onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor de winkels aan de woonboulevard en het centrum, als Hornbach er zo’n giga onbenullige mega ijzerzaak vestigt. De Raad van State vindt in een tussenuitspraak dat het bestemmingsplan ronduit “super geile scheiße ist” en geeft de gemeenteraad 26 weken de tijd om haar huiswerk opnieuw te maken. Daarna wordt de zaak verder behandeld en zal er een definitieve uitspraak volgen.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Stoere bouwboys winkel (nog) niet in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties