Oranje in Het Polman

Is het damesvoetbal of vrouwenvoetbal? Nee, nee, geen wijvenvoetbal, want daar komt gezeur van. Respectloos, ja. Maar goed, op zaterdag 7 februari is er dus damesvrouwenvoetbal in Het Polman. Het Nederlands damesvrouwenelftal speelt dan een oefenwedstrijd tegen Thailand, dat vanaf 6 juni samen met Nederland op het WK in Canada met ballen gaat spelen. En dat kunnen vrouwen! De snelst groeiende vrouwensport ter wereld, jazeker, en dus belangrijk dat u een kaartje koopt en gaat kijken. De Oranje Leeuwinnen willen er vol opklappen in Almelo en stel het wordt een zaadwedstrijd, dan zijn er altijd genoeg andere “zaken” om naar te gluren.

Kaarten voor het duel zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB-webshop, bij Primera en in de fanshop van Heracles Almelo. Voor groepen vanaf tien personen geldt een speciale kortingsactie.

Vunzige opmerkingen stellen we niet op prijs, dus voor de viespeuken onder u, mail gerust de Nationale Ombudsman.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Oranje in Het Polman”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares