Nieuw lesbo café in Almelo!

Hoe vet is dat! Op de Facebookpagina van Ons Almelo lazen we vanavond dat in het voormalige pand van De Wereldwinkel – eigendom van uitbater Ruud de Jong – een homocafé wordt gevestigd. Iets waar de eigenaar van het pand overigens helemaal niets vanaf weet, maar dat geheel terzijde. Volgens de Almelose nieuwssite zal ene Gerard Kamp er een homobar gaan vestigen – met zelfs een verbouwing in het pand – waarvan hij noch de eigenaar, noch de huurder is. Heel bijzonder allemaal. De informatie schijnt overigens van het Almelo’s Weekblad afkomstig te zijn, aldus de bronvermelding bij het bericht.

Maar … dames en heren, wij kunnen u melden dat met ingang van 1 mei a.s. naast de bioscoop in het voormalige pand van Amused de super-de-luxe lesbobar “De bruine Ster” wordt gevestigd. Althans, dat denken wij. “Dit is het stukje wat het uitgaansleven in Almelo mist”, aldus Ugur Çete. “Je ziet lang niet in elke stad een pottenbar, maar ik geloof dat Almelo daar groot genoeg voor is. Ik streef naar mei, maar hoop stiekem al in april de likkende ladies te mogen verwelkomen op het Amaliaplein”. De nieuwe eigenaar kwam onlangs in opspraak, omdat hij zijn nogal dubieuze neveninkomsten niet opgaf bij zijn werkgever (Gemeente Almelo). “Ik heb nog wat geld in een oude sok liggen en wil een gebaar maken richting de Almelose bevolking”, aldus Cete.

Mocht dit trouwens niet helemaal kloppen dan is dat niet ons probleem. Het is puur wat we denken, waarvan akte.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “Nieuw lesbo café in Almelo!”

  1. McAber schreef:

    even iets anders, maar wel in de zelfde lijn: JE SUIS BEN WOK !!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares