Met je bips in de zoekmachine

We leven bijna in een tijdperk waarin het mogelijk is om te checken op Google Maps of je haar goed zit als je buiten loopt. De gezaghebbende zoekboer Google komt gewoon bij u in de straat om ongevraagd foto’s te maken en voordat u het weet staat u met uw pukkels in HD kwaliteit op een beeldscherm ergens op de wereld. Ja, omdat het mag! In de Wondestraat weten ze wel raad met een Google nerd in een Opel Kadet en een fototoestelletje op het dak. Oprotten met pottenkijkers.

Volgens Facebook (en alles wat daarop staat klopt) heeft billenman Jerry zijn bruine sterretje tevoorschijn gehaald toen de zoekboerfotograaf langsreed. Dikke hulde! Als u in Google Streetview even door de Wondestraat in Almelo surft ziet u het keurig verzorgde en netjes geëpileerde blote hol die het straatbeeld zonder enige twijfel een positieve impuls zal geven.
Ja, het mooiste straatplaatje tussen de miljoenmiljard foto’s op Google Streetview.

Wij vinden dat de Almelose billenman de onderscheiding Ridder Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw verdient.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Met je bips in de zoekmachine”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares