Kruidenier blijft in de Nieuwstraat

Man man, wat een geneuzel. Jarenlang was er gedram over het verhuizen van kruidenierszaak Appie Heijn (nu gevestigd in de Nieuwstraat) naar de hoek Violierstraat/Bornsestraat. Eindelijk is er duidelijkheid. Nee beste bewoners in het Acacia gebied, u hoeft geen 3 kilometer te slepen met de kratten bier en het zakje pinda’s op uw bagagedrager, want Appie blijft gewoon aan de Nieuwstraat. De hoek Violierstraat/Bornsestraat zou teveel geluidsoverlast en verkeershinder veroorzaken voor de omwonenden en dat is natuurlijk op de huidige locatie niet het geval. Want, oh wat is het veilig en fijn parkeren bij Acacia Appie. En heel bijzonder dat daar jaren over nagedacht en gepraat moet worden. De welgestelde familie Heijn is immers gek op geld en zagen de bewoners van Het Kollenveld graag massaal komen shoppen op een andere kruidenierslocatie, maar helaas voor hen.

De winkel verandert vanaf 18 februari a.s. in een bouwput voor de duur van 3 weken. Een modern interieur moet ervoor zorgen dat de Middeleeuwse aanblik voorgoed verdwijnt. We zijn wel benieuwd wat nu de plannen zijn voor de hoek Violierstraat/Bornsestraat.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Kruidenier blijft in de Nieuwstraat”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares