Heracles is er klaar voor

De spelers en staf van Heracles zijn vorige week afgereisd naar het Zuid Spaanse Benhavis om een trainingskamp af te werken. Geen tropische cocktails, dampende kroegen, buikdanseressen, rillende billen, nee, gewoon hard trainen. Dra’n met de lippe. Een week van duurtrainingen, fysieke arbeid, werken aan conditie, maar ook gesprekken met spelers en vooral geen contractonderhandelingen. Dat laatste gebeurt pas in maart zo meldt voorzitter Smit aan de Tubantia.

Afgelopen woensdag zijn een aantal sponsoren aangeschoven in het hotel waar ook de spelers slapen. Dit alles op initiatief van Heracles om zo hun waardering uit te spreken voor de financiële steun die zij leveren en de club in voor- en tegenspoed een warm hart onder de riem te steken. Hulde! Op een video is zelfs te zien hoe Gabriel Urucoglu van ’t Hookhoes een pingel weergaloos en koelbloedig binnenschiet achter Dennis Telgenkamp. Ja, een “familieaangelegenheid” die we bij heel veel eredivisieclubs niet kennen.

Gisteren werd een oefenduel afgewerkt tegen de Belgische koploper Club Brugge en verloren met 1-0. Michel Preud’homme – trainer van de Belgen en bekend van 053 – was onder de indruk van de Almeloers. De heren komen dit weekend weer thuis en zijn klaar voor deel 2 van de competitie waar de punten hard nodig zijn. Tussen de oren schijnt het allemaal te kloppen, evenals de fysieke gesteldheid bij de spelers. Zij hebben er zin in en wij ook! Forza Heracles. Op zondag 18 januari rolt de bal weer in Het Polman en komt Excelsior op bezoek. De wedstrijd begint om 16.45 uur.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heracles is er klaar voor”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties