Frits Hermans overleden

Zoals u weet hebben we sinds vorig jaar een waarnemend burgemeester in Almelo, omdat mevrouw Hermans wegens privé omstandigheden haar werk niet kan uitvoeren. Op de redactie ontvingen we het volgende bericht van waarnemend burgemeester Urlings:

Vanochtend hebben we met verslagenheid kennisgenomen van het toch nog plotselinge overlijden van Frits Hermans, de echtgenoot van burgemeester Jon Hermans – Vloedbeld. Wij herinneren ons de heer Hermans als aimabel en betrokken bij onze stad. Onze gedachten gaan uit naar mevrouw Hermans, hun kinderen, familie, vrienden en naasten. Wij wensen hen alle kracht en sterkte in deze tijd van groot verdriet.

De redactie wenst mevrouw Hermans, familie en vrienden veel sterkte toe.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Frits Hermans overleden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares