Al weer 4 dagen 2015

Ook goeiendag! Ja hoor, we zijn er weer. De redactie van HNDB – die even genoot van een korte vakantie – wenst u allen een bijzonder fijn 2015. We gaan er weer tegenaan dit jaar en brengen u het Almelose nieuws scherp, eigenzinnig met een dosis humor en enige zelfspot. Het bier en de feestjes zijn op, de natuurfilms mogen weer in de kast en de maagzweer hebben we gelukkig kunnen ontwijken. Heracles is zaterdag weer begonnen met een balletje trappen in Het Polman en vanmiddag afgereisd naar het Spaanse Benahavis voor het winter trainingskamp. En ook het transfercircus is weer begonnen. Het nieuws dat Lerin Duarte mag vertrekken bij Ajax doet je meteen denken aan een terugkeer bij Heracles. Op zondag 18 januari om 16.45 uur trappen we af tegen Excelsior in Het Polman. Natuurlijk blijven we het voor u volgen.

Tja, en morgen weer aan het werk en de dag beginnen met die suffe traditionele nieuwjaarswenserij. Een paar kussies krijgen van je collega die altijd donders uit zijn bakkes meurt. Dat wilt u niet! De ondernemer heeft een paar handige tips voor u op een rijtje gezet om deze fratsen te ontwijken.

Wij wensen u alvast een fijne maandag!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Al weer 4 dagen 2015”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares