Mega sneeuw spektakel Woonboulevard, maar dan anders …

(foto: Almeloos Weekblad)

Op de parkeerplaats van het Multi Media Center aan de Woonboulevard in Almelo werd vandaag een enorm groot en uniek giga sneeuwfeest georganiseerd! Mooi man! De ondernemersvereniging won de veiling van 3FM Serious Request en kocht 60 kuub sneeuw – afkomstig van een ijsbaan in Utrecht – dat vandaag met een aantal hele grote vrachtwagens werd afgeleverd op de Woonboulevard. De geslepen, maar bovenal trotse zakenmannen sprongen een gat in de lucht, want voor slechts 2.000 euries won men het 3FM veilingitem dat werd aangeboden door ontzettend lieve weermannen en vrouwen van Weeronline.nl. Aaah, hulde … jaja, de kerstgedachte.

De hele parkeerplaats volplempen met een pak van 2 meter dik en dan alle jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s van Almelo uitnodigen om te komen sneeuwballengooien, dikke braadworsten vreten en winkelen. Briljant! En de sneeuw blijft wel liggen tot na de kerst. Tuurlijk joh!

Ho ho, wacht. De sneeuw heeft toch al een paar dagen in die vrachtwagens gelegen en moet vanuit Utrecht ook nog naar Almelo komen? En het is buiten 13 graden! Euh, fuck! Ja, en dan smelt sneeuw en als sneeuw smelt wordt het water en van water kun je geen ballen draaien. U raadt het al, van de 60 kuub bleek slechts een suf hoopje sneeuw over te zijn later vanmiddag en dat gaat de kerst niet halen.

Op de valreep van 2014 noteren we hier dé BLOOPER van 2014! Gefulsteerd ondernemers van de Woonboulevard! U heeft zich flink in de tuk laten schijten, maar 1 troost: uw euries gaan naar een goed doel!

Wij gaan nu snel bieden op 43 liter gebakken lucht van Jamie Oliver en we nodigen alle inwoners van Almelo uit om daarvan te komen eten bij HNDB op tweede Kerstdag.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “Mega sneeuw spektakel Woonboulevard, maar dan anders …”

  1. McAber schreef:

    Ik wil niet zeuren, André, maar afgelopen zondag lag er nog sneeuw.
    Niet veel, maar toch…

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares