Reshmie Oogink uit Almelo wint goud!

“Hey, woi een klap an de bek hem?”

Dat kunt u beter niet tegen Reshmie Oogink uit Almelo zeggen, want dan ligt u binnen no time bij Robert Schoemacher in zijn plastic fantastic kliniek. Wat’s kebeurt? Reshmie – woonachtig op het Windmolenbroek – won afgelopen nacht de Grand Prix taekwondo 2014 in Mexico. Hoe vet is dat? Kats dikke hulde!

Reshmie – geboren en getogen in Almelo – is 25 jaar oud en heeft nu al een zeer indrukwekkende lijst met hoofdprijzen bij elkaar gevochten. “Door mijn ouders ben ik al op jonge leeftijd begonnen met taekwondo. Mijn vader heeft een eigen sportschool in Apeldoorn waar ik als klein meisje van 5 jaar begonnen ben. Op mijn 13e werd ik uitgenodigd voor de Nederlandse junioren selectie en vervolgens werd ik in 2005 uitgezonden naar het EK in Baku. Daar behaalde ik zonder enige verwachtingen goud in de klasse tot -59Kg”, aldus Reshmie.

Soemintra Oogink – moeder en tegelijkertijd ook manager van Reshmie – is enorm trots op haar dochter: “Ze heeft mijn genen en het is haar met de paplepel ingegoten”. Ondanks de enorme prestaties van Reshmie is de sport helaas onderbelicht, waardoor het ook moeilijk is om sponsoren te vinden waarmee een deel van de kosten vergoed kunnen worden. Moeder Soemintra doet daarom een oproep aan ondernemers om zich te melden: “We zijn ook heel blij met kleine sponsoren, het gaat zeker niet alleen om de grote bedragen”.

Interesse? Bezoek de website www.reshmieoogink.nl en neemt u gerust contact op.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Reshmie Oogink uit Almelo wint goud!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties