OPROEP: Winterschilder(s) gezocht

De Activiteitengroep Beeklustpark blikt terug op een mooi jaar van allerlei activiteiten in het Beeklustpark in Almelo, tegenover de kinderboerderij. Met een heleboel vrijwilligers zorgen ze voor een hoop vermaak voor jong en oud. Op de valreep van 2014 krijgt het vele werk een nare bijsmaak, omdat ze bezoek hebben gehad van één of meerdere winterschilders. Anders gezegd, een paar malloten die het blijkbaar leuk vinden om de fameuze koepel te bekladden met een hoop graffiti bullshit. Van talent is bovendien totaal geen sprake. Een bijzonder trieste en achterlijke actie. Het zou fijn zijn om de daders te vinden, zodat ze de boel ook even kunnen schoonmaken. Er is inmiddels door de activiteitengroep melding gemaakt van de smeerbende bij wijkveldwachter Henk Buis en hij roept – via Twitter  – getuigen op zich te melden.

Dus, heeft u iets gezien of gehoord? Of bakvolk gezien met spuitbussen rondom het Beeklustpark? Meld het dan even.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “OPROEP: Winterschilder(s) gezocht”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares