Binnenkort ook nieuw logo ZGT?

De pleuris is weer uitgebroken in de wondere wereld van reclameland. De firma “Gebakken Lucht & Co” uit het westen des lands heeft voor het MST hospitaal in 053 een nieuw logo ontworpen. Ja en? Nou, dat logo lijkt verrekte veel op dat van het VGZ! Is het weer zover? Yep, hoge geleerden laten zich namelijk weer lekker fucken door gebakken lucht copycats en ze zijn er wederom ingetuind. Dit soort opdrachten worden vooral in het westen van het land uitbesteed, omdat bedrijven hier in de buurt domme boeren zijn. Want van een 80 pagina’s tellend marketingrapport, met uitleg wat het logo betekent en wat het moet uitdragen, krijgen directie en commissarissen van dit soort organisaties een hele grote plasser. En we zijn de klap van 60.000 euro die de Rijksoverheid betaalde (of wij van ons belastinggeld) voor het niets doen nog maar net te boven.

Welnu, wij hebben een sterk vermoeden dat ook het ZGT in Almelo binnenkort een nieuw logo laat presenteren en we hebben alvast een beetje nagedacht over hoe dat eruit gaat zien. De kleuren houden we voor het gemak hetzelfde, want die zijn héél mooi. Lettertype ook. Prachtig. Wacht, alleen de tekst moet anders. Zo, dat was 10 minuten werk en klaar is Kees. Nu nog even een factuurtje typen van 25.000 euro (inclusief 25% korting) en wij komen de winter wel door. Trouwens, ons logo staat rechts op de bovenstaande de foto.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Binnenkort ook nieuw logo ZGT?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties