Invasie kerstmannen en vrouwen in Almelo

Zo, Almelo heeft er weer een evenement bij! Dikke hulde, want was was het fokking lijp. En er is maar liefst 2000 euro opgehaald voor het jeugdfonds van de stichting Nomen Nescio die zich inzet voor Almelose gezinnen met geldnood. De 300 deelnemers – variërend van 4-80 jaar – hadden allemaal een kerstmanpak aangeschaft en liepen afgelopen zondagmiddag 3 rondes van elk een kilometer door de binnenstad van Almelo onder het motto “Mooi rood is niet lelijk”. Het sfeertje was formidabel.

Het mooie is bovendien dat het de eerste keer al zo succesvol is in onze stad. De organisatie (Rotaryclub) heeft er kennelijk bewust voor gekozen om het “voorzichtig” te brengen en dat hebben ze heel goed gedaan. Misschien met als doel er een groeiend evenement van te maken. Een strak kerstpak voor slechts een tientje en een medaille bij de finish. Hulde!

Het leverde ook nog eens hele mooie plaatjes op. HNDB Gait was erbij en schoot de volgende repo bij elkaar.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Invasie kerstmannen en vrouwen in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties