Infomiddag Fiber

Afgelopen zondagmiddag vond de eerste Fiber infomiddag plaats in Almelo op initiatief van Fiber Nederland en HNDB. De aanbieder van het complete dienstenpakket via het glasvezelnetwerk heeft de afgelopen weken al enkele honderden inschrijvingen verwerkt en is keihard aan het werk om alle nieuwe abonnees aan te sluiten per januari 2015. Om kennis te maken met Fiber en antwoorden op vragen te krijgen was een team van directie en medewerkers afgereisd naar The Shamrock voor de eerste informatiemiddag. De reeds aangemelde abonnees werden verwelkomt met een drankje, terwijl er ook een groot aantal nieuwe inschrijvers de keuze voor Fiber maakten. Bovendien was er de nodige hardware aanwezig, zodat het publiek duidelijk kon zien wat er precies geleverd wordt en hoe het aangesloten moet worden. Al met al een zeer geslaagde middag. Mede namens Fiber bedanken we hierbij alle bezoekers voor hun belangstelling afgelopen zondagmiddag.

Wilt u zich alsnog bij Fiber aanmelden? Kies 1 van de onderstaande links om naar het aanmeldformulier te gaan.

Ik gun die 10 euro aan HNDB
Ik gun die 10 euro aan het Noordbroek

Suus schoot een aantal plaatjes bij elkaar:

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Infomiddag Fiber”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties