Waarom FIBER NL?

Vandaag maakten we bekend dat FIBER NL toegelaten kan worden op de Cogas glasvezelkabel per januari 2015. De reacties waren gelukkig veel meer positief dan negatief en dat vinden we fokking vet. Onze bedoeling is om flink aan de boom te schudden, omdat zowel de jankende politiek als wij blijkbaar met de rug tegen de muur worden gedrukt. En dat vreten we niet. Nu niet, nooit niet. Opbokken met Caiway. Het vertrouwen is weg en komt niet meer terug, tijd voor vers bloed. Maar dat kunnen we wel blijven roepen, er moet ook actie ondernomen worden. Niet blijven hangen in problemen, maar denken in oplossingen. Vandaar dat we op de zeepkist zijn gesprongen en FIBER NL hebben geholpen. We hebben persoonlijk met de directeur gesproken om zeker te weten of we onze HNDB volgers wel het juiste alternatief konden voorschotelen. We moeten zelf ook over, dus wij zitten in hetzelfde schuitje. We kunnen u melden dat we een goed gevoel aan het gesprek hebben overgehouden. Een no-nonsense bedrijf, met korte communicatielijnen en duidelijke taal: eerst weten wat de klant wenst en dan het pakket invullen. Hulde!

Ja, Cogas liegt en bedriegt en natuurlijk willen we graag helemaal van Cogas af. Dat kan. Neemt u gerust ADSL. En ja, wij vinden ook dat Ziggo moet blijven, maar dat lijkt een utopie. En nee, dat is niet negatief denken, dat is de realiteit van vandaag. Aandeelhouders hebben niets over het contract tussen Cogas en Ziggo te zeggen, simpelweg omdat de directie van Cogas zelf dergelijke besluiten mag nemen. En ja, de politiek in Almelo vond het prima om de kabeldivisie aan Caiway te verkopen en lopen nu te janken, omdat ze zelf het slachtoffer worden van een verplichte overstap. Wij willen ook het liefst zonder Cogas verder, maar er is geen enkele partij die bij u de straat openbreekt om nóg een glasvezelkabel aan te aanleggen.

Aan iedere provider mankeert wel wat en natuurlijk zijn er altijd negatieve kritieken te vinden, ook over Fiber Nederland. Maar wij laten ons Caiway niet door de strot drukken en de firma Fiber toont ballen door haar nek uit te steken. Bij voldoende belangstelling heeft u zonder Caiway toch TV, internet en telefonie op de glaskabel. Donders snel en als het eenmaal werkt is het toch prima? Dus, laten we hen een kans geven. Ze stellen u zelfs na het invullen van een paar gegevens 13 vragen om zo te kijken wat het beste pakket is voor ex Ziggo abonnees. U wilt toch dat er geluisterd wordt? En, u wilt toch keuze?

We hebben zojuist nog even contact gehad met FIBER NL en ze hebben al 900 inschrijvingen binnen! Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven, doe het dan nu en klik hier!

Oh ja, en u wilt Ziggo houden? We zullen begin volgende week nog even een boekje open doen over een staaltje list & bedrog van heb ik jou daar.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Waarom FIBER NL?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares