Verdachte overleden vrouw aangehouden

Op zaterdag 15 november is in een flat aan de Rossinistraat op de Aalderinkshoek het lichaam van een overleden vrouw aangetroffen. Triest. De veldwachters doen onderzoek hoe de vrouw precies om het leven is gekomen. Niet veel later is de melder aangehouden en overgebracht naar het Veldwachtershotel in Borne.

De veldwachters kregen zaterdag rond de klok van 18.45 uur de melding dat de man de vrouw dood in de woning had aangetroffen. Men ging direct naar het opgegeven adres en troffen de overleden vrouw aan. Om duidelijkheid over de doodsoorzaak te krijgen, zijn medewerkers van het Team Forensische Opsporing een onderzoek begonnen. Er is nog geen duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer en de politie heeft de familie ook nog niet kunnen spreken. Om die reden kunnen de Veldwachters op dit moment geen nadere gegevens over slachtoffer of verdachte verstrekt worden. Aldus www.politie.nl

Er is een buurtonderzoek begonnen en het forensisch onderzoek wordt vandaag (zondag) voortgezet.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “Verdachte overleden vrouw aangehouden”

  1. LKA schreef:

    Heeft ze zich nog verzet tijdens haar aanhouding dan ? 😉

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties