tribune-incident na afloop van Heracles-PSV

Naar aanleiding van het incident op de tribune, heeft Heracles na de wedstrijd tegen PSV enkele supporters van de tegenpartij het stadion uitgezet. Na het provocerende wangedrag van een PSV-supporter (hij schold met diverse ziektes, liet zijn broek zakken voor de hoofdtribune en bedreigde enkele medewerkers van Heracles Almelo), volgde een felle verbale discussie met enkele Heraclessupporters.

Heracles betreurt het dat supporters van Heracles Almelo in de media weggezet worden als zijnde relschoppers of onruststokers.

Een lichtpuntje; tussen de fans bevond zich ook Jens Bastings. De jonge PSV supporter raakte in paniek. Memphis Depay zag het gebeuren en als troost gaf hij het ventje zijn wedstrijdshirt. “Memphis zei tegen me dat mensen niet moeten vechten met elkaar. Ik was er erg van geschrokken”

shirt memphis

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “tribune-incident na afloop van Heracles-PSV”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties