Speelgoedinzameling voor de minima

Bij het Levend Museum ‘Van Katoen en Nu’, zijn ze een inzamelingsactie begonnen. In het oude pand van Scheer en Foppen kan speelgoed gebracht worden, dat verdeeld wordt onder de minima in Almelo. Zodat elk kind in Almelo straks een cadeautje in zijn of haar schoen heeft. En alles wat er over blijft, gaat naar de voedselbank. Vinden wij een leuk initiatief. Dus bij deze een oproep, heb je nog goed speelgoed thuis, breng het daar even langs. Ze zijn geopend op donderdag- vrijdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Speelgoedinzameling voor de minima”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties