Ruim 4000 belangstellenden Fiber NL

Afgelopen zaterdag is FIBER NL gestart met een enquête onder de genaaide Cogas/Caiway klanten en dat heeft tot de dag van vandaag meer dan 4000 inschrijvingen opgeleverd. Dikke hulde dus! De inschrijving sloot gisteren en in een eerder bericht van ons heeft Fiber NL laten weten een goed beeld te hebben van de wensen die via het enquête formulier door u zijn ingevuld. Mooi! Maar hoe nu verder?

Eerder wist de Tubantia te melden dat de grens bij 5000 inschrijvingen zou liggen; bij dat aantal zou Fiber het stoplicht op groen zetten en met een voorstel komen voor pakketten (specificaties en prijzen) die ze vervolgens gaan leveren via het Cogas netwerk. Op dit moment zijn de heren in beraad over hoe nu verder en zodra er nieuws is zullen wij dat hier en via onze Facebook pagina melden. We verwachten dat het nieuws snel gaat komen.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Ruim 4000 belangstellenden Fiber NL”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties