Heracles-PSV (1-2)

Heracles begon – met nagenoeg dezelfde 11 als tegen de Egels – goed aan de wedstrijd en liet PSV niet voetballen. Beide ploegen speelden in een soort flipperkastsysteem en creëerden weinig kansen. Fluitist Liesveld – die duidelijk liet blijken aandelen te hebben in PSV en heel rap even bij Hans Anders op bezoek moet – raakte het spoor behoorlijk bijster, nadat hij een strakke bal vol in zijn bek zag vliegen.

Maar dat was nog niet alles … Evy Goessen (directrice van Almelo Promotie) stuurde na een kwartier haar radiografisch bestuurbare steenmarter het veld in om wat commotie in het veld te veroorzaken. Dat deed ze van de zomer ook al met een bad eend in de binnenstad, maar dat terzijde. Het hielp zowaar! Bryan Linssen scoort na 28 minuten spelen de 1-0 na een fout van Zoet én een blunder van Cocu. Laatstgenoemde stelt namelijk Pasveer nog steeds niet op en de vraag is wanneer er bij hem een lampje gaat branden.

Vlak voor rust kwam het geluk van een topclub om de hoek kijken. Na balverlies van Bruns lag het leer er 3 seconden later al in – aan de verkeerde kant – door een snelle counter van PSV. Luuk de Jong scoorde volstrekt onverdiend de 1-1. Pas laat in de tweede helft werd het offensief van PSV groter en – na eerst een schot op de lat – bezweek de ploeg van Stegeman uiteindelijk onder de zware druk. In de blessuretijd werd de winnende binnen getikt. Ja, weer het geluk van een topclub.

Maar, we hebben een strijdend Heracles gezien dat durfde te voetballen met passie en inzet. Daar worden we blij van. Helaas geen punten, maar als de heren zich iedere week zo laten zien dan komt het wel goed.

Suus was erbij en schoot 175 plaatjes bij elkaar.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heracles-PSV (1-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares