Fiber NL sluit eerste klanten aan

De actie van Fiber om een goed alternatief voor Caiway te bieden blijkt een groot succes. Na het openen van de speciale website voor onze regio hebben zo’n 4300 Cogas gedupeerden hun belangstelling getoond. Afgelopen zaterdag werden alle voorinschrijvers via een e-mail geïnformeerd over de pakketten, de prijzen en een actieaanbod. Pakketten die zijn afgestemd op de wensen die zijn ingevuld door de inschrijvers. Vandaag werden de pakketten bekend gemaakt voor een ieder die het maar horen, zien of gebruiken wil. Ondanks een duidelijk aanbod zijn er nog veel vragen.

Even voor alle duidelijkheid:

 • Fiber NL levert TV, internet en telefonie over de glasvezelkabel die onlangs bij u is aangelegd.
 • Buiten Almelo is deze niet overal klaar voor gebruik. Zodra dat wel het geval is kan Fiber u meteen aansluiten.
 • U heeft de coax niet meer nodig en dus betaalt u de bijdrage van EUR 16,95 ook niet (meer).
 • U heeft bijvoorbeeld 3 TV’s, wat nu? Om TV te kijken via de glasvezelkabel heeft u een zogenaamde settopbox nodig. U krijgt er 1 gratis van Fiber bij uw pakket. Voor de andere 2 TV’s betaalt u EUR 4,95 per box per maand. Maar dan heeft wel u interactieve televisie op alle 3 TV’s. Het alternatief is om de coaxkabel te behouden voor EUR 16,95 per maand.
  Nadeel is wel dat u de coaxkabel moet vervangen door een internetkabel (UTP kabel).
 • Uw Ziggo abonnement vervalt automatisch. Doet u niets dan heeft u op 15 februari geen TV, internet en telefonie meer.

Dit waren zo de meest gestelde vragen die wij binnenkregen. Heeft u vragen die onbeantwoord zijn. Kijk hier even:

Succes met uw keuze!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

4 reacties op “Fiber NL sluit eerste klanten aan”

 1. j.e.eshuis schreef:

  Heb met Fiber gesproken en inderdaad de coax kabel er uit en UTP kabel er in. En wie gaat dat doen. En er ligt dan nog steeds geen glas naar de TV maar UTP.

 2. JoeNNes schreef:

  Dan ga je toch niet naar Fiber! Moeilijk doen om niks is dit! Komt nog eens bij dat je voor je TV en PC gewoon een cat 6/7 UTP kunt gebruiken en je hebt alles top voor elkaar. Wil je de coax blijven gebruiken zul je toch echt aan Caiway moeten betalen.

 3. ehorst schreef:

  Er zijn delen in Almelo waar KNOOIGAS pas in februari de glasvezel activeert. Dit terwijl we het al sinds september binnen hebben ligen. Als ik KNOOIGAS vraag of ik dan niet zonder kom als Ziggo stopt, sturen ze mij uiteraard weer door naar GAPWAY, want zijn kunnen maandelijks wel wat aanbieden, want KNOOIGAS is alleen maar beheerder.
  Ik wordt er zo moe van. Ik heb Fiber besteld, KNOOIGAS activeert bij ons pas volgens planning midden februari de glasvezel, gaat dit dan goed= Want Ziggo stopt toch al eerder?

 4. huupiehupvakp schreef:

  Waarom al die ophef? Ziggo was ook al ‘verplicht’

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties