Fiber NL komt met persbericht

Op de HNDB redactie ontvingen wij het volgende persbericht van FIBER NL:

Persbericht

Voorlopige uitslag interesse onderzoek Fiber Nederland positief
Amsterdam, 11 november 2014

Glasvezelprovider Fiber Nederland begon afgelopen zaterdag met een peiling van de interesse en behoeften van de Twentenaren. Fiber NL is een snelgroeiende provider gespecialiseerd op glasvezelnetwerken. In tegenstelling tot providers als Tele2 en Vodafone, is Fiber NL wel geïnteresseerd om op het glasvezelnetwerk van Cogas te leveren. Tot voor kort was dat niet mogelijk, maar een verplichte overstap werd door veel bewoners niet geaccepteerd en nu lijkt Cogas toch mee te willen werken.

‘In het begin waren we nog wat afwachtend. De emoties liepen begrijpelijkerwijs hoog op. Bij ons was de vraag, zit men eigenlijk wel op ons te wachten? Maar de reacties tot nu toe zijn zeer positief;’ aldus Gaby ter Keurs van Fiber NL.

Inmiddels hebben zich meer dan 3000 mensen aangemeld om de komst van Fiber NL te ondersteunen. Uit de eerste voorzichtige resultaten blijkt dat slechts 4% van de ondervraagde Twentenaren zich ziet als een ‘lichte internet gebruiker’ en ruim 54% vindt zich een bovengemiddelde of intensieve gebruiker. Dit pleit voor het gebruik van glasvezel. Wat tevens opviel was dat veel van de huidige Ziggo gebruikers dure opnameapparatuur hebben aangeschaft en dat 62% van de ondervraagden die opnamefunctie liever niet ziet verdwijnen.

Gaby ter Keurs; ‘Het is enorm verhelderend om zo met onze toekomstige gebruikers samen te werken. Wij zullen niet aan ieders wensen kunnen voldoen, maar we zijn erg positief over de uitkomst. Met deze wetenschap denken we écht een leuke aanbieding te kunnen doen.’

Dat Tele2 en Vodafone de stap niet nemen vind ter Keurs logisch; ‘Dat zijn multinationals, met lange doorlooptijden en hiërarchische besluitvorming. Wij worden hierdoor minder gehinderd. Wij zijn een ‘challenger’. Als het goed voelt, doen we het gewoon. We merken dat veel Twentenaren er ook zo in zitten.’

Ondanks de vele inschrijvingen op www.fiber.nl/cogas zal Fiber NL de inschrijfperiode verlengen tot en met 13 november 24:00 uur. Op die manier kunnen nog meer mensen de kans krijgen hun wensen kenbaar te maken.

Over Fiber Nederland
Fiber NL is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland, door supersnel internet, goedkope telefonie en haarscherpe televisie tegen de beste prijs te leveren. Fiber NL is inmiddels in heel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan kan het via (vectored) DSL. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid  op www.fiber.nl

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Fiber NL komt met persbericht”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties