Even de opties na 1 januari op een rijtje

A.s zondag bent u van harte welkom in The Shamrock van 13.00-16.00 uur om kennis te maken met Fiber en vragen te stellen over de pakketten die zij vanaf 2015 op de glasvezel zullen uitrollen. We merken dat veel mensen het moeilijk vinden om een keuze te maken tussen Caiway, Fiber of een andere (ADSL) aanbieder. Dat is logisch. We zetten nog even de mogelijkheden op een rijtje:

 

 1. U doet niets
  U heeft nu Ziggo en als u niets doet heeft u met ingang van de datum die op de brief van Cogas staat geen TV, internet en/of mobiele telefonie meer. Om dit te behouden moet u overstappen. Het is helaas niet anders.
 2. U wilt de coaxkabel blijven gebruiken

  Het is mogelijk om het TV beeld via de coaxkabel te behouden. Caiway gaat dat als enige m.i.v. 2015 overnemen van Ziggo. U heeft dan analoge televisie via de coaxkabel. U betaalt dan wel het vast recht aan Cogas (EUR 16,95) en u ontvangt alleen de analoge TV zenders. Voor een internet en mobiel pakket kunt dan aanvullend voor Caiway of Fiber NL kiezen.
 3. Een compleet pakket via ADSL (op uw vaste telefoonlijn)
  Er is voldoende keuze om een dienstenpakket via uw telefoonlijn te laten leveren. De snelheid is sterk afhankelijk van de afstand tussen uw aansluiting in de meterkast en de centrale. Meer hierover leest u hier.
 4. Een compleet pakket via glasfiber (onlangs aangelegd door Cogas)
  In een groot deel van het Cogas gebied ligt glasvezelkabel. Waar het niet ligt komt het nog. Glasvezel is nodig voor snel internet en door de komst van Skype, Video on demand, Netflix, etc. is het noodzakelijk om veel dataverkeer te kunnen transporteren. Fiber NL en Caiway bieden op dit moment als enige complete pakketten aan voor TV, internet en telefonie.

 

Wij hebben ons vanaf oktober dit jaar mateloos geërgerd aan het arrogante optreden van Cogas, Caiway en Ziggo en ons daarom ingezet om er een provider naast Caiway bij te krijgen. En dat is gelukt! Natuurlijk beslist u zélf welke provider het beste bij u past. Ja, er zijn internetfora waar u slechte recensies leest over beide bedrijven, omdat goede recensies nu eenmaal niet leuk of interessant zijn om te vermelden. Alle aanbieders hebben daar mee te maken.

HNDB steekt met het supporten van Fiber de kop boven het maaiveld uit, want ook wij hebben een naam hoog te houden. Cogas had ook met deze oplossing kunnen komen, maar verzuimde dat. Op de redactie zijn we niet achterlijk. Onze keuze hebben we heel goed overwogen en is gebaseerd op diverse persoonlijke gesprekken met directie en medewerkers van Fiber waar we een heel goed gevoel aan over gehouden hebben: Een no-nonsense mentaliteit, geen arrogantie en zeer snelle en korte communicatielijnen.

Uitleg over het Fiber pakket in Jip & Janneke taal vindt u via dit filmpje.

Interesse in de diensten van Fiber en wilt u zich aanmelden? Kies 1 van de onderstaande links om naar het aanmeldformulier te gaan:

Ik gun die 10 euro aan HNDB
Ik gun die 10 euro aan het Noordbroek

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Even de opties na 1 januari op een rijtje”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties