Cogas onderwerp van discussie in “Rumoer”

Het dagblad Tubantia organiseert wekelijks het discussieprogramma “Rumoer” in de bieb aan Het Baken in Almelo. Elke donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur komen er actuele onderwerpen aan de orde. Zaken die in Almelo in het nieuws zijn. Op donderdag 6 november a.s. komt de kwestie Cogas aan de orde. Heeft u iets te melden dan bent u van harte welkom in de bieb. Om 20.00 uur start de Cogas discussie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de bieb te komen dan kunt u alles volgen via AAFM op de radio.

Juist, dé uitgelezen mogelijkheid voor Cogas om nu eindelijk eens uit te leggen – aan u, de klant die al jarenlang netjes de rekeningen betaalt – hoe men in deze kwestie staat. Wat de ontwikkelingen zijn om de (ex) Ziggo klanten alsnog tegemoet te komen. Eindelijk met een oplossing te komen voor iets waar u niet voor gekozen heeft. Een beetje vertrouwen terugwinnen bij u. Uw vragen te stellen en daar fatsoenlijke antwoorden op krijgen, maar, maar, maar … u voelt het al aankomen:

“Cogas meldt helaas net dat ze niet bij Rumoer aanwezig zullen zijn, omdat ze niet in het openbaar met hun klanten in discussie willen. Daarvoor hebben ze een klantenservice, aldus de Cogaswoordvoerder. Maar geen reden om de discussie dan maar te negeren, dus het blijft gewoon op de agenda!”, aldus de redactie van de krant.

Juist, hulde dat de krant Cogas uitnodigt, maar Cogas wil niet met u praten! U moet vooral niet zeuren, gewoon overstappen op Caiway, rekeningen blijven betalen, fijn 40 minuten wachten na het bellen van 088 – 22 49 121 en als dat u allemaal teveel is, kunt u het beste gewoon oprotten. Want zo gaat Cogas om met haar klanten. Ja, dit is ook Almelo!

Ik ga vanavond in een hoekje zitten en me diep schamen dat ik een Almeloër ben.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Cogas onderwerp van discussie in “Rumoer””

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties