BREAKING: Fiber NL kump d’ran!

“Enige tijd geleden hebben we u en vele andere Twentenaren gevraagd wat u graag in onze dienstverlening ziet. En of u überhaupt op ons zit te wachten. Dit is het resultaat. Wie komt d’ran“, zo vernemen we van FIBER NL. Dat is donders goed nieuws! Op basis van de gegevens die zijn ingevuld de afgelopen week heeft FIBER NL alle inschrijvers een mail gestuurd met informatie. Dit betekent dat Fiber NL – naast Caiway – een nieuwe aanbieder wordt met een supersnel en compleet dienstenpakket op de glaskabel. Dikke hulde!

Naarmate de tijd vordert worden we steeds misselijker van het gestuntel van Caiway, dus we gaan dit weekend onze keuze maken. En, als we het even snel bekijken is die niet zo heel moeilijk. En ja, we kunnen nu kiezen! Voor 1 januari 2015 moeten alle Ziggo abonnees hun keuze hebben gemaakt en we zijn natuurlijk ook benieuwd wat u gaat doen. Pleur het maar in de reacties!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

7 reacties op “BREAKING: Fiber NL kump d’ran!”

 1. ingridstam schreef:

  Mail vandaag ontvangen en wij gaan naar Fiber. Alles beter dan caiway door onze keel geduwd krijgen.

 2. olemla schreef:

  Heb even voor mezelf een berekening gemaakt zoals het voor mij zal (kunnen) worden.
  Ik ga dan uit van de kosten na het eerste jaar en van het goedkoopste glasvezelpakket:

  goedkoopste pakket glasvezel : Fiber = 44,95 p/m / Caiway = 42,50 p/m
  Internetsnelheid : Fiber = 50MB / Caiway = 100MB
  Onbeperkt bellen : Fiber = 9,95 p/m (alleen vast – 7 dagen pw) / Caiway = 5,30 p/m (vast en mobiel – alleen avond en weekend)

  Totaal : Fiber = 54,90 p/m / Caiway = 47,80 p/m

  In mijn geval is Caiway dan toch echt de betere keuze, zowel qua prijs als internetsnelheid…

 3. Arno-J schreef:

  Ik heb geen mail ontvangen graag ontvang ik deze alsnog. Zie mijn profiel.

 4. Jan52 schreef:

  Fiber lijkt een goed alternatief.
  Maar als je de moeite neemt om Fiber te googelen kom je wel heel slechte reviews tegen.
  zie : http://www.internetervaring.nl/fiber-nederland/reviews/
  Ik zit niet te wachten op dit soort problemen.
  Kan Fiber ons verzekeren dat dit hier niet gaat gebeuren????

 5. Jan52 schreef:

  Nog zo’n site die Fiber.nl helemaal afbrand.
  http://www.klachtenkompas.nl/fiber-nederland
  Lijkt me dus helemaal niks.
  Jammer……

 6. JJC schreef:

  Wel mooi dat er een alternatief voor Caiway is gekomen. Ik heb vandaag ook de fiber mail vandaag gekregen en het heeft me even gekost om de plussen en minnen voor mezelf op een rij te zetten. Juist doet feit dat iedereen de eerste maanden diverse aanbiedingen doet maakt het lastig om eea te vergelijken. Echter als je nu gewoon kijkt na 1 jaar dan maakt eea snel duidelijk.
  De fiber aanbieding is op zich niet verkeerd als je kijkt naar de internetsnelheden echter daar zit wel en addertje onder het gras, 2 zelfs. Als eerste het minimale aantal vereiste aanmeldingen en dat de verdubbelaar alleen geldig is voor het 1e jaar. Daarna moet je naar een duurder pakket om dezelfde snelheid te houden. En dan wordt fiber wel een stuk duurder dan Caiway. Namelijk GLAS 100Mbit kost (na het 1e jaar dus) dan bij Fiber 55 EUR en bij Caiway 42,50. Ok Caiway is dan wel zonder interactieve tv maar dat kost 5 EUR extra. Vraag is of je I-Tv echt nodig hebt. En live-Tv kijken op je iPad is met Fiber ook iets beter geregeld maar ook dat is voor mij minder belangrijk. Dan kun je beter bij Caiway GLAS 200mbit aanschaffen want dat kost 52,50 EUR. Voor mij altijd goedkoper en interessanter dan fiber want daar kost 200mbit na het 1e jaar 65 EUR.
  Kortom wil je gewoon tv kijken zonder interactieve diensten (bij een smart tv heb je al heel veel zaken standaard en is deels I-tv overbodig) en gewoon lekker snel internet via de glasvezel en zijn de Caiway pakketten m.i. toch interessanter……..maar die keuze moet iedereen natuurlijk voor zichzelf maken……ik ben er ieder geval wel uit 🙂

 7. olemla schreef:

  @Jan52… Klopt, er zijn veel negatieve reacties over Fiber te vinden, maar dat geldt ook voor Caiway…
  @JJC… Zijn wij het dus met elkaar eens, de aanbieding van Fiber is bij lange na niet zo geweldig als gehoopt!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties