Almelose horeca ondernemers in New York voor KIKA

De Almelose horeca ondernemers Gabriel Urucoglu en Peter Egbers – van Bier en Wijnlokaal ’t Hookhoes en Grieks restaurant Kreta – hoorden vorige week maandag dat ze de marathon van New York mochten lopen voor KiKa, de organisatie die geld inzamelt om kinderkanker zoveel mogelijk te bestrijden. Beide heren hadden al enigszins geoefend door vorige maand die van Berlijn te lopen met vrienden, na slechts een training van 6 maanden(!). Op zondag 2 november stond New York op het programma, maar daar ging nogal wat aan vooraf. Evi Pouwels en Leroy Davidis – beiden getroffen door deze vreselijke ziekte – werden door de heren persoonlijk bezocht, resp. op school en in het ziekenhuis (zie foto boven). Gabriel en Peter liepen zondag de 42,2 km als ambassadeur voor hen.

Het avontuur van beide heren was de afgelopen week prima te volgen voor de thuisblijvers via hun Facebook pagina’s. De marathon van New York is werelds grootste marathon. Onderweg is zelfs een filmpje te zien van een kilometer voor de finish waar de heren fris en fruitig – en geen 18 meer – hun enthousiasme delen. Ze hebben hun missie volbracht, waarvoor dikke hulde.

Mocht u de komende dagen een biertje gaan happen in ’t Hookhoes of bij restaurant Kreta en u ziet 2 kreupele enigszins verouderde mannen lopen … dan weet u waarom dat is.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Almelose horeca ondernemers in New York voor KIKA”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties