Ziggo zuigt ook!

Op 25 februari 2015 stoppen onze vrienden van Ziggo met het leveren van uw internet-, TV en telefoniediensten, aldus de brief van Ziggo die gisteren bij alle Ziggo klanten als een bom op de deurmat viel. Dat betekent dat u MOET overgaan op een andere provider. Het kromme in het hele gebeuren is dat u hier niet om heeft gevraagd én dat u een contract heeft met Ziggo, die gewoon de overeengekomen verplichtingen MOET nakomen! U betaalt, zij leveren. Voor wat hoort wat!

Dus, wat hebben wij op de redactie gedaan?

Nou, heel simpel … een brief gestuurd (als klant) naar Ziggo dat wij niet akkoord gaan met de beëindiging. Een contract ga je aan tussen 2 partijen en met een lullig briefje van Ziggo laten we ons niet het bos in sturen. Cogas mag besluiten om te stoppen met Ziggo, maar u heeft immers een contract met Ziggo! Hebben ze u wat gevraagd? Nope!

Wij adviseren u hetzelfde te doen en we hebben voor u een standaard brief gemaakt die u via de link hieronder kunt downloaden. Even uw naam en adresgegevens invullen, handtekening eronder en niet vergeten de postzegel even bij de sigarenboer te halen.

Klik hier om de brief te downloaden (Word)

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “Ziggo zuigt ook!”

 1. annetw schreef:

  Goed idee, die brief. En duidelijk, die lijst, helpt bij de klacht naar de Cogas.

  Ik vond alleen 1 ding wat niet klopt: volop bellen altijd kost bij Caiway 21,30 per maand, dus 11,30 meer ipv 5,–

  Nog een vraag over de brief naar Ziggo:

  Heb je die brief met een contactformulier gestuurd of naar een adres van ziggo. Zou je dat adres kunnen geven? Ik kan het niet vinden namelijk, ik zie alleen een standaardformulier en adressen van klantenbalies.

  Annet Wermers

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties