Ziggo adverteert op Almelose pisbakken

Verwarring alom, want met ingang van januari 2015 is Ziggo verleden tijd. Immers, de Cogas heeft voor u besloten dat de diensten van Ziggo niet meer worden doorgegeven. Ja, dat is oud nieuws.

Maar … wat schetst onze verbazing? In enkele Almelose kroegen hangen sinds vrijdagmiddag fonkelnieuwe reclameposters van Ziggo boven de pisbak! “Geniet thuis van de extra TV pakketten van Ziggo en waan je voor even in een crime scene. Beleef elke dag een nieuw avontuur en kijk wat je wilt, wanneer je wilt, met Film 1, HBO of TV Extra”, zo staat gedrukt op de poster die met vette letters het woord “Intens” gebruikt. Inderdaad, we zijn intens verdrietig, intens bedrogen, intens genaaid en intens verontwaardigd. Waarom wordt – juist nu – deze reclame van Ziggo getoond aan het zeikende publiek.

Dus, mocht u weten waarom dat is en wat men ermee wil bereiken? Pleur het dan gauw in de reacties.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Ziggo adverteert op Almelose pisbakken”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares