Voorbeschouwing Heracles – Willem II

Vanavond zijn de messen geslepen en wordt om 19.45 uur afgetrapt in Het Polman tegen de koninklijke Willem II uit Tilburg. De club werd in 1893 vernoemd naar koning Willem II die zijn militair hoofdkwartier had gevestigd in Tilburg. Interesseert niemand ene reet, maar dan weet u dat. Vanavond staan beide teams voor de 25ste keer tegenover elkaar en Heracles won de wedstrijd het vaakst. De Tilburgers staan op plek 12 op dit moment en Heracles móet vanavond 3 punten halen om van die laatste plek af te komen. F.C. Dord verloor gisteravond met 2-0 van ADO en staat op plek 17 met 5 punten. Bij winst stijgt Heracles 1 plaats en kan het eindelijk naar boven kijken.

De wedstrijd tegen NAC – twee weken geleden – staat nog helder op ons netvlies gedrukt. Het kán en het móet vandaag ook lukken. Strijd, passie, inzet en doelpunten willen we zien. Opvallend detail is dat Samuel Armenteros – tegenwoordig in de spits bij Willem II – niet zal juichen als hij scoort. Dit uit respect en voor de mooie jaren die hij heeft gehad bij Heracles, aldus de ex Heraclied in de Tubantia. Hulde! Cziommer is er weer bij. Hij viel uit tegen Feyenoord, maar is fit. Verder speelt Sjonnie Stegeman met dezelfde 11 als vorige week.

We sluiten af met een samenvatting uit 2011 toen Heracles de Tilburgers diep de put in schoot door met 2-6 te winnen met 10 man. Gaan we vanavond opnieuw carnaval beleven in Almelo? Suus is weer van de partij. De camera staat klaar voor een fraaie repo die we morgen op de site plaatsen.Wij wensen u een prettige wedstrijd!

WILLEM II – Heracles (2-6)

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Voorbeschouwing Heracles – Willem II”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares