Voorbeschouwing Heracles – Emmen

Nou, daar gaan we weer. Een avondje Polman. Ahum. Momenteel is het een enorme teringbende bij Heracles en dat onderstreept Nico Jan Hoogma vandaag in de Tubantia: “Het is los zand, de situatie is zorgwekkend”, zegt hij. De taken worden niet goed uitgevoerd, de organisatie is weg en er wordt niet goed samengewerkt. Ook kwam vandaag het bericht naar buiten dat de selectie – nu nog bestaande uit 32 spelers – wordt teruggebracht naar 23 poppetjes. Er blijft dan een tweede groep over van 9 man. Dat zootje gaat apart trainen, zodat de trainers gerichter kunnen werken. Woutje Weghorst zegt in de VI: “We weten hier niets van af”.

Zeg Woutje, dat gaat je ook geen reet aan! Dat beslist de staf wel, zorg jij nu maar dat je de ballen erin trapt en houd voortaan je bakkes dicht over kipnuggets en frikadellen bij Emmen. Niet koosjer en erg onhandig om dat juist voor deze wedstrijd te doen, mede gezien de prestaties tegen Willem II.

Maar goed, vanavond staat FC Emmen in de wei in de derde ronde van de KNVB beker. Wist u dat ze op 30 augustus 1995 ook tegen elkaar speelden voor de beker – weliswaar in Emmen – en dat Heracles met 4-1 won en dat de enige treffer voor Emmen door de gewieberde Jan de Jonge werd gescoord? We zijn net als u, jij en ik enorm benieuwd naar de opstelling en welke spelers het slachtoffer zijn geworden van de slechte serie in de competitie.

Wij wensen u veel geluk vanavond.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Voorbeschouwing Heracles – Emmen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares