Voila, onze protestsite!

Daar zijn we dan met onze nieuwe website twentestaptnietover.nl!

Eigenlijk te triest voor woorden dat we zoveel tijd en energie moeten steken in het zoeken van allerlei middelen om het onrecht – door de Cogas veroorzaakt – wereldkundig te maken. Eerst hebben we een halve dag tijd besteed aan een TV uitzending van Hart van Nederland en vervolgens nog “even” een site gebouwd, ja omdat het moet. Maar het is niet anders. Wij hebben er nogal wat moeite mee om onrechtvaardig behandeld te worden door een arrogante organisatie die niet weet wat “klanten” zijn. Een firma die liegt, bedriegt en niet communiceert. Bij HNDB zijn ze dan in ieder geval aan het verkeerde adres en wij zullen alle zeilen bijzetten om ons (en uw) recht te halen. En we zijn nog lang niet klaar!

Deze week gaan we in gesprek met een partij die de Cogas Kabeldivisie wel eens op de grondvesten zou kunnen doen schudden en ploffen. U hoort hierover binnenkort meer.

We hebben voor u een informatieve website gebouwd om u zo goed mogelijk te informeren – in voor iedereen begrijpelijke taal – waarom u niet zomaar moet overstappen op CAIWAY. In hoofdlijnen lijken de pakketten op elkaar, maar de details kunnen hele grote gevolgen hebben. Seniorenwoningen zijn uitgerust met een alarmlijn die straks niet meer werkt als Opa of Oma – in een noodgeval – op het knopje drukt. De gevolgen kunt u zelf invullen. Uw digiD moet opnieuw worden aangevraagd, uw gegevens bij andere overheidsinstanties, webwinkels, etc. kloppen niet meer, omdat uw mailadres vervalt. Cogas heeft u beloofd dat u Ziggo gewoon blijft behouden en dat de glasvezelkabel als extra moet worden gezien. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Deze ochtend heeft het TV programma KASSA opnames gemaakt in Almelo voor haar programma van a.s. zaterdag. Ook heeft de heer Kwalbert Vergeer van CAIWAY in de pers gereageerd dat ze geschrokken zijn van alle commotie en er vandaag wijzigingen in de CAIWAY pakketten bekend zullen worden gemaakt. Deze zijn nog niet in ons overzicht verwerkt, maar stelt u zich daar niet al te veel van voor. Het is een heel klein pleistertje op de gapende wond van al die oliedomme klanten.

Wij wensen u veel kijk en leesplezier toe op twentestaptnietover.nl. HNDB bereidt zich voor op de volgende stap. U hoort van ons en wij graag van u, mocht u tips hebben. DEEL, LIKE en vertel dat twentestaptnietover.nl bestaat!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Voila, onze protestsite!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties