Update: Lichaam gevonden

In de Almelose visvijver ‘Dollegoor’ is het lichaam van een vrouw gevonden. Vanmorgen vroeg, kreeg de politie een melding van iemand die een lichaam in de vijver zag liggen. De identiteit van de vrouw is nog niet bekend en het is nog niet duidelijk wat er gebeurd is. de politie is op dit moment met een onderzoek bezig. Mocht er meer nieuws zijn, zullen wij vanzelfsprekend dit item updaten.

Update:
Inmiddels is het lichaam van de vrouw is geborgen en sectie heeft uitgewezen, dat ze niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Dit heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt. Het gaat om een vrouw uit Almelo. Haar identiteit is bekend, maar nog niet alle familieleden zijn op de hoogte en wordt daarom (nog) niet bekend gemaakt.

(foto: Bert Kamp)

 

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Update: Lichaam gevonden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties