Kippenboer zet bloemetjes buiten

Een oplettende Almelose marktbezoeker plaatste de bovenstaande foto op zijn Facebookpagina. Het is zaterdag en wat doe je dan? Natuurlijk, vroeg uit je zure lappen en gezellig met moeders én de kroost naar de Almelose markt! Even een goed gevulde zak vol met gebraden hanen halen, een paar gegrilde kippenpoten erbij en natuurlijk een bos gladiolen voor schoonmoeders. Gezellig! Welnu, zoals u ziet kan dat in Almelo allemaal onder één dak aangeschaft worden!

Wat is hier precies gebeurd? De marktkraamhouder is zijn medicijnen vergeten in te nemen? Hij is in groep 1 van de lagere school blijven hangen? Gebraden bloemen smaken heerlijk? U mag het zeggen. Pleur het maar in de reacties.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Kippenboer zet bloemetjes buiten”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties