HNDB trekt beerput open op SBS 6

Vanmorgen in alle vroegte stond er een fijn bakkie pleur met kozakken klaar voor de TV ploeg van Hart van Nederland om even bij te kleppen (anderhalf uur in totaal!) over de malaise die de firma LIST & BEDROG (Cogas) de afgelopen dagen heeft veroorzaakt. Vanavond om 22.30 uur wordt het uitgezonden op SBS 6. Eerder in de ochtend zijn de heren al bij Jasper Ottink van de Consumentenjurist op de koffie geweest, die overigens heel goed werk verricht en voor de belangen van alle gedupeerden opkomt. Hulde! Nadat wij ons zegje hebben gedaan – we weten niet precies wat er uitgezonden wordt – hebben we de heren het informatieboekje (puntje 9) meegegeven, inclusief de lijst met verschillen tussen ZIGGO en CAIWAY, waarmee ze naar de firma LIST & BEDROG aan de Rohofstraat zijn gegaan. Omdat LIST & BEDROG BV nauwelijks reageert op vragen van klanten in de sociale media – en als ze dat wel doen linea recta worden doorverwezen naar CAIWAY – zijn we benieuwd wat zij te melden hebben. De gang naar de rechter lijkt onvermijdelijk om ervoor te zorgen dat ze eerder gedane beloftes wel waarmaken. “Ziggo blijft beschikbaar op de kabel” is het enige dat we willen horen.

Ja, we hebben ons gal gespuugd. Ja, we betreuren het ten zeerste dat onze stad Almelo als een zak hooi wordt neergezet. Maar, we komen wel met een oplossing voor gedupeerde klanten via een speciaal voor dit onderwerp ingerichte website.

Wat dat precies inhoudt? Kijk vanavond op SBS 6 naar Hart van Nederland om 22.30 uur.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “HNDB trekt beerput open op SBS 6”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties