Heracles zorgt voor bekerstunt (6-2)

Heracles Almelo – dat in de competitie van de 10 wedstrijden er nog maar eentje wist te winnen – heeft dinsdagavond gezorgd voor een enorme bekerstunt door met 6-2 te winnen in een korfbalwedstrijd tegen FC Emmen. De ploeg die doorgaans tussen de hunebedden staat te ploeteren kwam twee keer terug in de wedstrijd, maar Heracles haalde in de tweede helft definitief de trekker over. Held van de wedstrijd werd Tannane die maar liefst 5 doelpunten voor zijn rekening nam.

Heracles plaatst zich hiermee voor de achtste finales in de KNVB beker. De loting vindt donderdagavond plaats bij Kale Kees op Fox Sports.

Na de nederlaag tegen Willem II heeft Jan Smit besloten om het roer drastisch om te gooien. Het is immers een teringzooi bij Heracles en de situatie wordt met de dag zorgwekkender. Maar het lichtpuntje van gisteravond tegen het bierelftal uit Emmen zou de spelers zomaar een boost kunnen geven voor een beter vervolg in de competitie. Laten we het in godsnaam hopen. Komend weekend rijdt de bus naar Deventer en de week later komt die uit Eindhoven. Zou het tij zich keren? We gaan het aanstaand weekend meemaken.

Suus was er weer bij en schoot de volgende repo bij elkaar.


Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heracles zorgt voor bekerstunt (6-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties