Heracles te gast in stinkend Deventer

Zondagmiddag moet het gebeuren. Dan speelt Heracles uit tegen GA Eagles en kan het wederom van plek wisselen met FC Dordrecht. Dat lukte vorige week niet. Het duel heeft een groot regionaal karakter, omdat Bas Nijhuis – deze week veel in het nieuws vanwege zijn lesbische geaardheid – op de fluit blaast. John Stegeman heeft een bijna fitte selectie: Bram Castro (bovenbeen), Bart Schenkeveld (knie), Rick Hemmink en Dario Vujicevic (beiden nog niet wedstrijd fit na lange blessures) zijn er zeker niet bij.

Heracles begint in principe met een 1-0 achterstand aan de wedstrijd, want RTV Oost meldt dat het stinkt in Deventer. De thuisploeg heeft inmiddels getraind in de penetrante lucht aan de IJssel, een lucht die volgens ons vermoedelijk is achtergelaten door 053 ná de zware bekerwedstrijd van afgelopen donderdagavond. „Dat is in Almelo ook altijd het geval als we tegen 053 spelen in het Polman. Die geur gaat je door merg en been!”, zegt fotografe Suus en zij kan het weten.

GA Eagles is momenteel goed in vorm en we hopen dat ze de wedstrijd tegen 053 nog flink in de palen voelen. Stegeman zegt tijdens de persconferentie vandaag dat de ploeg vertrouwen heeft getankt uit de 6-2 overwinning op FC Emmen van afgelopen dinsdag.

Om het goede gevoel nog even vast te houden hier de samenvatting van die wedstrijd:

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Heracles te gast in stinkend Deventer”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties