COGAS zuigt apenballen!

Toen we vanmorgen de krant opensloegen zag de (virtuele) wereld er opeens heel anders uit. WTF! Cogas verplicht klanten om Caiway te nemen en uw Ziggo abonnement vervalt over 2 maanden! HNDB is gestart met een uitgebreid onderzoek naar het handelen van COGAS en we zullen u hierover in etappes informeren.

Voor de goede orde hebben we een paar gelijkwaardige voorbeelden voor u op een rijtje gezet om te laten zien dat COGAS volstrekt bezopen handelt:

  1. Met ingang van 1 januari 2015 is uw Heracles seizoenkaart alleen nog geldig in de Grolsch Veste.
  2. U mag van de hagelslag leverancier voortaan geen boodschappen meer doen bij de C1000, omdat de beste hagelslag van Nederland in de schappen van de PLUS markt ligt.
  3. ESSENT stopt met het leveren van stroom. U kunt per 1-1-2015 een heel duur doe het zelf pakket aanschaffen om uw meterkast op een lantaarnpaal aan te sluiten.
  4. De KNVB verplicht AJAX om haar thuiswedstrijden in de Kuip te spelen.

U begrijpt het al, we laten ons niet f*cken en we gaan proberen een interview te regelen met topman Kim Jong-Un van Cogas. Wordt vervolgd.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “COGAS zuigt apenballen!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties