Almelose Ali niet door in “The Voice”

We zetten voor even de Cogas malaise opzij voor een bak trots van heb ik jou daar. Het is vrijdagavond en dan kijken we natuurlijk massaal naar “The Voice of Holland”. Vooral als Almelo wordt vertegenwoordigd door Heracles supporter en HNDB fan Alejandro Veenaas, alias Ali. Via de blind auditions plaatste hij zich in het team van rappert Ali B om de battle aan te gaan. Een bijzonder knappe prestatie om zover te komen, omdat u – als trouwe kijker – weet dat het niveau van de deelnemers dit jaar enorm hoog is en hij dus gewoon bij de beste talenten uit Nederland hoort.

Het is vrijdag 24 oktober. De spanning stijgt, ook in de huiskamer bij Ali op De Schelfhorst. Het programma is immers eerder opgenomen en – samen met vrienden, chips en bier – bekijkt hij zijn eigen optreden op de buis. Zijn opponent is de 19 jarige Guus Mulder uit Groningen. Een fenomenaal optreden van Ali met een uitstekende beoordeling van de jury! Desondanks koos men toch voor Guus en dat betekent dat The Voice voor Alejandro hier stopt. We zijn trots op onze HNDB fan en gaan hem hopelijk nog vaak horen en zien. Dikke hulde voor het op de kaart zetten van Almelo!

Optreden in Almelo
Tussen al het donder en geweld door, zingt Alejandro in de rockband LITTER bekende en minder bekende covers van grootheden uit de rockmuziek. Het goede nieuws is dat LITTER binnenkort LIVE te zien is in Almelo. Jawel, zij gaan exclusief voor u optreden op zaterdag 22 november a.s. in ’t Hookhoes aan het Amaliaplein in Almelo. De (nieuwe) zaal is om 22.00 uur open en de toegang is gratis. Noteert u dat even in uw agenda?

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Almelose Ali niet door in “The Voice””

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties