Vanavond weer staking van de stemmen?

Er is nog altijd gesteggel over de vernieuwbouw van het Polman Stadion. Zo is de tweede ring nog altijd niet goedgekeurd door de gemeenteraad en kan de bouw daarvan nog niet beginnen. Inmiddels maakt voetbalclub ON bezwaar tegen de ring omdat hun gebouw in de schaduw komt te liggen. Hoe dan ook, de gemeenteraad stemde gisteravond over het bestemmingsplan en u raadt het al: daar kwam geen resultaat uit. Raadslid Fulya Uysak van de PvdA was namelijk niet aanwezig en dat resulteerde in een 17 voor – 17 tegen stemming waardoor de stemming is gestaakt.

In allerijl is er vanavond een extra raadsvergadering gepland om wederom te gaan stemmen. Heracles kan geen minuut langer wachten en om over het bestemmingsplan te kunnen stemmen moet eerst het amendement met betrekking tot ON worden behandelt. Maar of er vanavond wel een positieve uitslag, laat staan uberhaupt een uitslag, komt is zeer onzeker. PvdA raadslid Uysak zit naar verluidt in het buitenland en het is de vraag of zij op tijd voor de vergadering in Almelo terug is. Vanavond wederom uitstel? Haalt Uysak het in the nick of time? Of zal een oppositielid toch draaien en voor stemmen? We gaan het zien vanavond.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Vanavond weer staking van de stemmen?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties