UPDATE: Klabats! Almelose Ali is door in The Voice!

Wat een wereldprestatie, dikke hulde! Eerder deze week maakte u kennis met Alejandro Veenaas op HNDB.NL en vanavond was de nuchtere en sympathieke Almeloër te bewonderen in The Voice of Holland op RTL 4. En hoe? Holy shit wat een stem! Geen kapsones, geen spiegeltjes en kraaltjes of andere bling-bling, maar gewoon je strot opentrekken en zingen met die handel. Dikke hulde! Daar willen we veel meer van zien en dat gaat gelukkig ook gebeuren.

U snapt het al, HNDB vriend Ali is door naar de battles, vanachter het gordijn, en zal verder strijden in het team van jurylid Ali B. Moooooi man! Het zal ongetwijfeld een zware strijd worden – man wat een nivo – maar zijn unieke rauwe stem onderscheidt hem van de rest. Voor iemand die nog maar 3 jaar actief zingt en 34 levensjaren achter de kiezen heeft, hebben we zojuist even een diepe buiging gemaakt. Een mooie ervaring voor Alejandro – ongeacht hoever hij komt – maar je moet het wel “even” doen en dit pakken ze hem niet meer af.

Namens de redactie van harte gefulsteerd! En we houden u natuurlijk op de hoogte!

UPDATE:
Hier de video met het geweldige optreden van Alejandro Veenaas …

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “UPDATE: Klabats! Almelose Ali is door in The Voice!”

  1. Zatox schreef:

    Leuk voor hem, maar heb ze beter horen zingen. en nee, ik kan het echt niet beter.. gefeliciteerd hoop wel dat je nog ver mag komen/ontwikkelen

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares