Rondjes om de kerk, editie 32

Afgelopen vrijdag werden de straten in de binnenstad van Almelo in een razend tempo omgebouwd tot een groots wielerparcours. Honderden vrijwilligers van de Stichting Profronde Almelo en het goed gemutste publiek maakten er – voor de 32ste keer – een groot succes van. Dikke hulde. Het is de organisatie opnieuw gelukt om uw redactie diep in de nacht met een paar strakke latten naar huis te doen zwalken. We hebben geen flauw idee wie de wedstrijd rondjes trappen van de prominente profs heeft gewonnen, maar dat interesseert ons ook geen ruk. Het zou een feest worden voor jong en oud en dat is gelukt.

Al vroeg in de middag joeg de reclamekaravaan – welke dit jaar door alle Almelose wijken trok – het verkeer flink over de klink. Ondernemers die het evenement mede mogelijk maakten door er sponsorgeld in te stoppen, hadden hun feestje in de Bobo tent bij De Waag. Op diverse pleinen was het partytime tot diep in de nacht met o.a. Fransje Bauer, lokale DJ’s, bierkranen, braadworsten en andere geneugten des levens.

Het kan gewoon allemaal in Almelo!

Gelukkig hebben we de foto’s nog. HNDB Gait en Suus waren de hele dag op pad om de sfeer vast te leggen en de repo’s ziet u bij lees verder/onderaan deze pagina.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Rondjes om de kerk, editie 32”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares