Patatkraam moet 100 meter opbokken

Komkommertijd-nieuws. De patatkraam op het Marktplein tegenover café Nielz mag daar niet meer blijven staan. De kraam staat al op die plek sinds mensenheugenis maar door aangescherpte regels bij de brandweer staat de kraam opeens te dicht bij de Kijkshop en de bovengelegen woningen. Er moet minimaal 5 meter afstand komen en dan zou de kraam midden op het plein staan. Ook niet wenselijk. Dus moet de kraam de hoek om naar het centrumplein. Zucht. Het is mooi dat met het probleem meteen de oplossing wordt geleverd maar hoeveel ambtenaren hebben hier hoeveel tijd aan besteed? De kraam staat er al decennia en nu opeens is het een probleem. Hoe dan ook, u weet in ieder geval weer met wat voor nijpende kwesties men in het stadhuis druk is. Ga iets nuttigs doen. Uit het raam kijken of zo.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Patatkraam moet 100 meter opbokken”

  1. Henkuh schreef:

    Kraam is blijkbaar een doorn in ’t oog van de terrasgangers ! Kortom, hier weer een klassiek voorbeeld van klassenjustitie …… pfft !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties