OldStars, nieuw project Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen

Voetbal en maatschappelijke projecten zijn tegenwoordig aan elkaar verbonden als smartphones en selfies. Heracles heeft deze maand weer een nieuw project toegevoegd aan haar portfolio: OldStars. Een project waarin de club 60-plussers gaat stimuleren om meer te bewegen en sociale contacten te onderhouden. Niet achter de geraniums blijven hangen of met een maat uren biljarten maar met elkaar in het stadion aan de bak. Nou ja, het gaat om walking voetbal dus echt veel gas gaat er niet op de lolly. Iedere woensdag van 11:30 tot 13:30 kunnen de grijze rakkers zich melden bij de club. In de kantine van Oranje Nassau wordt er eerst een bakkie leut weggewerkt en het voetbalnieuws besproken waarna men onder professionele begeleiding begint met het walking voetbal en lenigheidsoefeningen. Aanmelden voor het project kan overigens nog steeds.

Dit project is een samenwerking tussen Heracles Almelo, de Eredivisie, de Vriendenloterij, het Nationaal Ouderenfonds en Oranje Nassau. Aan het einde van iedere 20 weken zullen de deelnemende clubs een eindtoernooi spelen waarin uitgemaakt wordt welk team zich mag kronen tot OldStars kampioen van Nederland. Dus bent u op leeftijd en heeft u wel oren naar een gezellig potje walking voetbal, koffie drinken en lekker ouwehoeren over voetbal? Meld u dan nu aan via deze link. Moeite met inschrijven? Mail uw naam en telefoonnummer naar Peter Reekers, maatschappelijk projectleider van Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen: p.reekers@heracles.nl. Hij helpt u graag op weg!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “OldStars, nieuw project Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties