Denni Avdic op huurbasis naar Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft Denni Avdic voor de rest van het seizoen gehuurd van AZ. De 25-jarige aanvaller sluit vandaag al aan bij de selectie van Heracles Almelo en er wordt geprobeerd hem nog speelgerechtigd te krijgen voor het weekend. Avdic (Husqvarna 5 september 1988) speelde in zijn vaderland Zweden voor IF Elsborg. In 2010 maakte hij de overstap naar Werder Bremen. In de jaargang 2012/13 speelde hij ook op huurbasis voor PEC Zwolle, waar hij acht keer scoorde in 23 competitieduels. Vorige zomer maakte Avdic de overstap naar Alkmaar. “Wij hebben met Denni de gewenste nieuwe spits binnen”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een uitstekende speler waar we dit seizoen veel van verwachten. Hij heeft in Zwolle bewezen een van de beter aanvallers in de Eredivisie te kunnen zijn.”

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Denni Avdic op huurbasis naar Heracles Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties