Mogelijk Almelose omgekomen bij vliegramp Oekraïne

Het zal niemand zijn ontgaan dat er vandaag een vliegtuig van Malaysia Airways is neergestort/neergeschoten in het oosten van de Oekraïne. Inmiddels wordt langzaam duidelijk dat er veel Nederlanders in het vliegtuig zaten dat onderweg was van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Onder de omgekomen Nederlanders lijkt ook een jonge vrouw uit Almelo te zijn. Op Facebook plaatste ze vanmorgen een foto van haar ticket en collega’s van het restaurant waar ze werkt vrezen het ergste. Een inktzwarte dag ontvouwt zich en ons medeleven gaat uit naar alle familieleden en vrienden van de omgekomen passagiers.

De toedracht van de vliegramp is nog onbekend maar het lijkt er sterk op dat het vliegtuig door een surface-to-air raket is neergehaald. De verdenking gaat nu voornamelijk uit naar Russische separatisten die het vliegtuig hebben aangezien voor een militair vliegtuig van Oekraïne. Daarnaast gaan er geruchten dat mogelijk de Russische president Poetin het doelwit was die, nogmaals volgens geruchten, een uur ervoor dezelfde route vloog. Hou het ook zal blijken te zijn: het is een groot drama.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Mogelijk Almelose omgekomen bij vliegramp Oekraïne”

  1. fbeo schreef:

    Service-to-air of surface-to-air?

  2. djdns schreef:

    Surface……. Maar triest hoor

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties