Maksteiner ging even kijken bij NAXT

Gisteren was er bij NAXT aan de Kolthofsingel van alles te doen en te beleven. Zo werd er graffiti gespoten, men was druk aan het breakdancen en er werd een les gegeven in Booiaka. Nee, wij weten ook niet wat dat. Wacht even. Geef ons een momentje. … … … “It is an intense cardio dance workout that feels like a fun night spent dancing with friends at a party or a favorite club, to music you love.” Dat dus. Maksteiner ging eens even buurten bij NAXT om wat plaatjes bij elkaar te schieten. De foto’s zijn natuurlijk te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Maksteiner ging even kijken bij NAXT”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties