Kinderdagverblijf de Blokkendoos failliet

Op woensdag is het altijd bijltjesdag voor vrouwe justitia in Almelo. Vandaag is door de rechtbank het faillissement uitgesproken van Kinderdagverblijf “De Blokkendoos” uit Almelo. Erg jammer, want het bedrijf stond zeer goed aangeschreven en het was eerder al 5 jaar gevestigd aan de Vogelweide op de Windmolenbroek. Maar een hoop gezeik van de gemeente en buren met name door overlast van auto’s maakte in 2008 een einde aan die periode. Men ging toen zelfs tot de hoogste bestuursrechter om eigenaresse mevrouw ten T. een oor aan te naaien.

Het bedrijf bestond uiteindelijk 15 jaar en was een veilige thuishaven voor kinderen die opvang nodig hadden. Wat precies de reden is van het faillissement is niet bekend, maar wat we wel weten is dat u – hardwerkende ouders –  een nieuwe plek moet zien te vinden waar uw kroost met blokjes kan klooien. De website van De Blokkendoos is inmiddels uit de lucht gehaald.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Kinderdagverblijf de Blokkendoos failliet”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares