Jason Davidson weigert naar Heracles te komen

Zo, die valt even door de mand als sympathieke speler. De roem van het WK in Brazilië is meneer blijkbaar naar de bol gestegen. Onlangs maakte Heracles bekend dat het contract met Davidson automatisch is verlengd omdat de speler verzuimd heeft deze op te zeggen. Meneer wil naar een andere club en denkt blijkbaar niet meer aan zijn huidige contract. En dan zijn de regels simpel: automatisch verlengen en een transfersom mocht je alsnog weg willen. Maar Davidson denkt boven de wet te staan en komt gewoon niet opdagen voor het trainingskamp en loopt naar verluid in Engeland de clubs af om een transfer bij elkaar te slijmen. Maar Jan Smit zou Jan Smit niet zijn als hij niet simpelweg voet bij stuk zou houden. Heracles houdt Davidson dus aan zijn verlengde contract en er zal in de buidel getast moeten worden wil meneer naar de Premier League verkassen. Eigen schuld, dikke bult. Moet je maar opletten en niet met je hoofd al in wolken lopen voordat je je lopende zaken hebt afgehandeld. Maar dankzij het hele verhaal heeft Jason bij ons al zijn kruit verschoten. Adios, en bedankt voor de centen van West Bromwich Albion die naar verwachting deze kant op komen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Jason Davidson weigert naar Heracles te komen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties